Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Виплати за власників незастрахованих авто складають понад 68% - МТСБУ

За січень-грудень 2018 р. МТСБУ здійснило з фондів Бюро 6 008 виплат на загальну суму 161,7 млн. грн. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість виплат зросла на 10%, загальна сума – на 21%.

Найсуттєвішою статтею виплат залишаються виплати за власників незабезпечених транспортних засобів (які стали винуватцями ДТП, не маючи чинного полісу ОСЦПВ).

Питома вага таких виплат у загальній кількості склала 56,3% (3 384 виплати), у загальній сумі виплат – 68,3% (110,4 млн. грн.).

За підсумками попереднього 2017 р., показник складав 3 268 виплат на загальну суму майже 95,9 млн. грн. Таким чином, спостерігається зростання кількості виплат за цією статтею на 3,5%, за сумою – на 15%.

Ще 905 виплат на суму 26,3 млн грн було виплачено за власників транспортних засобів, які належать до пільгової категорії.

Як зазначає МТСБУ, зростання таких виплат на 55% за кількістю і на 75% по сумі обумовлений збільшенням числа водіїв, які є учасниками бойових дій і, відповідно, належать до пільгової категорії.

МТСБУ також виплатило 3,8 млн грн за зобов'язаннями компаній, визнаних банкрутами і 16,5 млн грн за зобов'язаннями страховиків, які залишили ринок ОСЦПВ.

У 2018 р. МТСБУ виплатило майже 3,8 млн. гривень за зобов’язаннями десятьох страховиків по ОСЦПВ, що визнані банкрутами («Авіоніка», «Вексель», «Інтертрансполіс», «Лафорт», «Райп», «Страхові традиції», «УЕСК», «Гарант-Авто», «Добробут», «Міська СК»).

За зобов’язаннями  компаній, що припинили діяльність на ринку ОСЦПВ, але ще не визнані банкрутами у встановленому законодавством порядку, здійснено 1 408 виплату шляхом повернення базового гарантійного внеску на загальну суму 16,5 млн. грн. («Статус», «УОСК», «ЮНІСОН», «Іллічівске», «ЕСС», «Здорово», «Київський страховий дім», «Домінанта»).