Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Застрахуватися "від ожеледиці": скільки коштує поліс

Страхові компанії відшкодовують збиток від нещасного випадку.

Травма через ожеледицю - один зі страхових випадків.

Посковзнувся – впав – виплатили компенсацію. Отримувати виплати за такою схемою українцям масово пропонують страхові компанії.

Журналісти "Сегодня" з'ясовували, скільки коштує страховка від нещасного випадку і чи дійсно це вигідно.

Киянка Алла стала жертвою ожеледиці. Повертаючись додому, жінка посковзнулася і пошкодила ногу. Їй призначили дороге лікування. Жінці дуже допомогло те, що вона була застрахована.

"Цей випадок підпадав під договір страхування, і я отримала суму, яка покрила мені витрати", – розповідає Алла.

Як зазначає лікар-травматолог Дмитро Євенко, ожеледь – найпоширеніша причина травм взимку. Тільки в травмпункт, де працює Дмитро, кожного дня звертаються майже сто осіб.

За словами лікаря, половина травм – через ожеледицю, найпоширеніші з них – це травми серед людей похилого віку: переломи шийки стегна, променевої кістки, плечової кістки.

Лікування наслідків травми може бути досить дорогим, у складних випадках коштуватиме не одну тисячу гривень. Страховка від нещасного випадку порівняно недорога. СК "Рідна" пропонує страховку від нещасного випадку вартістю від 100 грн. Ціна залежить від страхової суми (скільки максимально може отримати постраждалий), терміну страхування, обраних ризиків, індивідуальних умов (страховка для тих, хто активно займається спортом - дорожча).

У такому випадку, якщо застрахована людина послизнулася і отримала травму, фінансове навантаження покладається на страховиків.

У випадку трамви застрахована людина звертаєтеся до медичного закладу і бере там довідку про те, що сталося. Приносить довідку разом із заявою в страхову компанію, і вона виплачує суму, аби компенсувати збиток.

Це може бути від кількох тисяч до трьох мільйонів гривень – в залежності від складності травми і вартості страхового пакету.