Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Водієві на замітку: поради, як уберегти автомобіль від викрадення

Для автокрадіїв вже давно не проблема відкрити машину під сигналізацією, але є способи, як захиститися від зловмисників.

Залишили автомобіль на парковці, а коли повернулися – його “обчистили”, або взагалі вкрали.

В Україні автомобілісти все частіше стають жертвами злодіїв. Як захистити транспорт від зловмисників дізнавалися журналісти “Сегодня”.

Володимир нещодавно постраждав від авто злодіїв. Днями залишив машину на парковці біля торгового центру, а коли повернувся – не зміг відкрити свою машину. Хоча бачив – всередині хтось “пройшовся”. “Був вкрадений підігрів, мобільний телефон. Все було перевернуто”, – скаржиться жертва грабежу.

“Коли ми повернулися – машина не відкривалася, хвилин 15 “скакав” навколо неї. Вдалося її відкрити тільки після того, як вийняв батарейку з брелка, перезавантажив його і тоді машина відкрилася”, – говорить чоловік.

Олексій багато років працює на СТО. Каже, всі радіосигналізації – примітивні, їх зловмисники можуть розблокувати за лічені секунди.

“Ці сигналізації працюють на частоті, на якій працює багато техніки – починаючи від дитячих радіокерованих машинок, різна техніка. І частота, на якій вони працюють, зчитується дуже легко”, – пояснив директора автосервісу.

Він каже, що захист від стандартного центрального замка, яким обладнують машини – надійніше будь-якої системи сигналізації. І додає, від автоугонів можна додатково уберегти авто спеціальними блокуючими системами захисту двигуна.

“Можна заблокувати стартер. Стартер блокується або механічним розмиканням, або механічними штифтами”, – пояснив Олексій.

Купити спеціальні ланцюги захисту можна в будь-якому магазині автозапчастин. Фахівець радить не зупинятися на одному пристрої. Найкраще – два-три способи блокування двигуна, плюс обладнати автомобіль системою супутникового стеження, і тоді - машина під надійним захистом.

За три попередні квартали в Україні злочинці викрали 3,5 тис. автомобілів (у середньому по 13 машин на добу).

Про це повідомив перший заступник голови Нацполіціі В’ячеслав Аброськін. При цьому копам вдалося знайти тільки 1200 авто – менше третини.

Поліс КАСКО від страхової компанії "Рідна" покриває ризик викрадення. Не зволікайте, придбайте страховку у надійного страховика!