Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Українські водії масово економлять на страховці

В Україні з січня по жовтень 2018 року сталося понад 122 000 ДТП.

Приблизно в 33% аварій один з водіїв виявився не застрахованим. Найчастіше страхового поліса немає у київських водіїв, зазначає autonews.

Велика кількість водіїв без страховки, що стали учасниками ДТП, також спостерігається в Одеській та Харківській областях.

Щоправда, там їх в 2-3 рази менше, ніж в столиці і її області, але це пов'язано, судячи з усього, з кількістю осіб, які проживають у цих регіонах.

За даними МТСБУ, за перші вісім місяців 2018 року в нашій країні було зареєстровано понад 2,5 тис. страхових випадків з вини не застрахованого водія. За цими випадками сума страхових виплат сягнула понад 81,7 млн. гривень. Це більше, ніж за весь 2017 рік. Чому? Тому, що зросла сума компенсації по кожному ДТП.

Якщо у водія немає страховки, то це може загрожувати йому штрафом в розмірі до 850 грн. При цьому незастрахований водій, якщо з його вини сталася аварія з застрахованим водієм, виплачує компенсацію фонду МТСБУ його витрат на відшкодування шкоди потерпілим у ДТП.

Не варто нехтувати автостраховкою, адже у разі аварії доведеться витратити значно більшу суму, ніж коштує поліс, на відшкодування збитків.

Придбайте поліс ОСЦПВ вчасно та у надійній страховій компанії!