Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Страховий ринок України входить у ТОП-10 динамічних ринків світу

Страховий ринок України за обсягом зібраних платежів у валютному еквіваленті в 2017 році зайняв 61 місце в світі, а за темпами зростання - увійшов в ТОП-10 найбільш динамічних ринків світу.

Про це розповів зазначив член Нацкомфінпослуг Олександр Залєтов, виступаючи на XVIII Міжнародному фінансовому форумі в Одесі.

Він підкреслив, що за останні 10 років страхові компанії України здійснили страхових виплат населенню і підприємствам в розмірі понад 67 млрд грн, з яких 5,5 млрд грн відшкодовано завдяки співпраці з провідними іноземними перестраховиками та перестрахувальними брокерами зі Швейцарії, Великобританії, Німеччини, Польщі, Австрії, США, Франції та ін.


У цьому році, як і в попередні роки, у всіх сегментах страхового ринку спостерігалася тенденція до зростання обсягу послуг, що надаються.

Так, за шість місяців 2018 року чисті страхові платежі збільшилися на 24% і склали 16,7 млрд грн, чисті страхові виплати - на 27%, до 5,9 млрд грн.

Розмір страхових резервів, сформованих страховиками, склав близько 24 млрд грн (зростання на 15,4%). На тлі скорочення на 14,5% обсягу перестрахування, на 58,6% збільшився розмір компенсації перестрахувальників у страхових виплатах.

У першому півріччі 2018 року укладено понад 36,6 млн договорів страхування з фізичними особами (зростання на 8,2%), крім обов'язкового особистого страхування від нещасних випадків на транспорті, кількість договорів якого збільшилася на 12,8% - до 65,5 млн.

Врегульовано близько 1,35 млн страхових випадків, в тому числі 1,1 млн - пов'язаних з хворобами і нещасними випадками фізичних осіб, близько 128 тис. пошкоджень і викрадень автомобілів, а також наслідків дорожньо-транспортних пригод, близько 30 тис. звернень за медичною допомогою наших громадян під час подорожей;

Довгостроковим накопичувальним страхуванням життя охоплено понад 738 тис. громадян, довгострокові накопичення яких складають близько 8,1 млрд грн, за якими отримано інвестиційний дохід в розмірі 334 млн грн.

Домогосподарства України за січень-червень 2018 року уклали договорів страхування на загальну суму 8,6 млрд грн, що на 22,7% більше, ніж за аналогічний період 2017 року.

Розширення страхового бізнесу створює робочі місця, активізує впровадження інновацій, стимулює стійкість економіки і пом'якшує наслідки глобальних ризиків, вважає Залєтов.