Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

СК "Київський страховий дім" виключили з держреєстру страховиків

Нацкомфінпослуг розпорядженням №1727 від 27 вересня виключила страхову компанію "Київський страховий дім" з Державного реєстру фінансових організацій і анулювала свідоцтво про її реєстрацію, повідомляється на сайті регулятора.

17 серпня Регулятор анулював ліцензії на здійснення господарської діяльності з надання фінансових послуг, видані страховому дому "Київський страховий дім". Розпорядження набирає чинності 14 вересня 2018 року.

Як зазначається в розпорядженні, причиною анулювання ліцензій стало повторне порушення компанією ліцензійних умов, а саме п. 35 (Фінансова установа зобов'язана виконувати укладені нею договори з надання фінансових послуг і при укладанні, виконанні та припиненні дії таких договорів дотримуватися вимог, визначених книгою п'ятою Цивільного кодексу Україна і законами з питань регулювання окремих ринків фінансових послуг).


Акціонери СК "Київський страховий дім" на зборах 10 серпня 2018 року прийняли рішення про добровільну ліквідацію компанії. Згідно з оприлюдненими даними фінансової звітності за 2017 рік, вартість чистих активів страховика складає 62,685 млн грн, сума зобов'язань - 99,982 млн грн, розмір власного капіталу - 62,685 млн грн.

"Достатність активів емітента для розрахунку за його зобов'язаннями, сума, яка може залишитися після задоволення вимог кредиторів і розподіляється між акціонерами, буде встановлена ​​ліквідатором в процесі процедури ліквідації відповідно до чинного законодавства України", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, МТСБУ 5 липня 2018 року виключило зі списку своїх членів ПрАТ "Київський страховий дім" через заборгованість зі сплати внесків до фондів МТСБУ.