Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Чому не варто економити на дитячому страхуванні?

Разом із початком нового навчального року активізуються пропозиції щодо придбання нових підручників, форми, а також дитячих страховок від нещасних випадків.

Якщо зі шкільним приладдям легше розібратися, то в нюансах страхування більшість орієнтується не досить добре.

На жаль, деякі батьки вважають страхування другорядним і тому обирають дитині найдешевший варіант або нехтують придбанням страхового полісу. Але нерідко при цьому як ніколи спрацьовує прислів'я про скупого, який платить двічі.

У дитячому віці травматизм охоплює майже 70% від усіх видів травм. Особливо зростає дитячий травматизм восени, коли діти йдуть до школи. Незнання дітьми правил дорожнього руху, порушення правил користування транспортом призводить до травматизму.

Зважаючи на те, що, за статистикою, кожен десятий школяр попадає протягом року у нещасні випадки, називати страхування "витратою грошей на вітер" точно не варто. Адже невеликі щорічні внески окупляться протягом навчання дитини, а при складних випадках - страховка може стати рятівною соломинкою для сімейного бюджету.

На що варто звернути увагу перед покупкою страхового полісу від нещасного випадку?

По-перше, на страхову суму - максимальну суму, яку страховик має виплатити при настанні випадку. Сума не має бути менша 10 тисяч гривень: за меншої - виплати будуть мізерними.

По-друге, швидкість виплат: деякі страховики проводять виплату понад 30 днів від заяви щодо настання страхового випадку.

По-третє, покриття: більшість "дешевих" страховок не поширюються на дитячі травми внаслідок спортивних тренувань і змагань або обмежена дія лише на час заняття в школі, хоча більшість випадків, за статистикою, - це вуличний травматизм.

Оберіть якісну програму захисту вашої дитини у страховій компанії "Рідна".