Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Ігор Сахар: “Більшість приватних виконавців знайомі зі страхуванням у СК “Рідна”

Ігор Сахар, приватні виконавціВ Україні запрацювали приватні виконавці, на яких покладається велика надія в реалізації судової реформи.

Перші фахівці отримали свідоцтва про право вести діяльність у минулому році, на сьогодні їхня кількість сягнула понад сто осіб.

Однією з умов для початку роботи приватних виконавців, згідно із законом, є страхування професійної відповідальності.

Про особливості та умови страхування приватних виконавців розповів Ігор Сахар, заступник Голови Правління СК “Рідна”, під час виступу на III Міжнародному форумі з виконавчого провадження.

За словами фахівця, послуги зі страхування приватних виконавців пропонують чимало українських страховиків, одними з перших відповідний страховий продукт розробили фахівці СК “Рідна”.

“Незважаючи на відсутність практики страхування приватних виконавців, ми не злякалися і розпочали роботу у цьому напрямку”, - зауважив Ігор Сахар.

Лояльне ставлення до клієнтів, особистий контакт з приватними виконавцями, оперативність у прийнятті рішень та гнучкість тарифної політики компанії сприяли тому, що на сьогодні більшість приватних виконавців співпрацюють зі страховою компанією “Рідна”.

Через брак досвіду роботи фахівців відносно нової професії та новизну страхового продукту часом виникають труднощі, які доводиться долати разом — і страховику, і приватним виконавцям.

“У процесі практичної діяльності вдосконалюємо умови страхового договору, - зазначив Ігор Сахар. - Ми відкриті до діалогу, намагаємося врахувати інтереси як приватних виконавців, так і людей, стосовно яких відкриті справи зі стягнення заборгованості”.