Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Влада Єгипту хоче запровадити обов'язкове медичне страхування для всіх туристів

Влада Єгипту розробляє програму обов'язкового медичного страхування для туристів, яка покривала б витрати на звернення до лікарів, а також нещасні випадки, включно зі смертельними випадками.

Про це повідомила газета Egypt Independent, на яку посилається ТАСС.

Приводом для впровадження страховки туристів став трагічний випадок, що трапився у номері готелю в Хургаді. Літня подружня пара з Великобританії Джон і Сюзан Купер раптово померли 21 серпня з різницею в чотири години від аналогічних симптомів. Розтин показав, що смерть наступила в результаті зупинки дихання внаслідок порушення роботи серця.


Фінансова влада країни має намір провести дослідження для визначення подій і нещасних випадків, що найбільш часто трапляються, і які будуть в майбутньому включені в страхове покриття. Крім того, Єгипет повинен визначитися з компанією-страховиком.

Наявність страхування медичних витрат вже давно є обов'язковою умовою для подорожі в країни ЄС, США, а також країни Азії та Близького Сходу. Однак в Єгипті цей момент залишався до останнього часу виключно на совісті і бажанні самого туриста.

До різкого спаду туризму після політичних подій в Єгипті 2011 року та 2013 років найбільш частими випадками загибелі іноземців на території країни були ДТП.

За останні півроку відбулося ще два серйозних інциденти: на початку серпня в результаті нападу акули загинув турист з Чехії, в січні в результаті НП на повітряній кулі загинув відпочивальник із ПАР, ще кілька людей постраждали.