Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

На Сицилії гангстери ламали людям ноги заради страхових виплат

У Європі нещодавно викрили схему шахрайства зі страховими виплатами.

Члени сицилійської мафії скидали 25-кілограмові чавунні гирі на руки і ноги наркоманів, алкоголіків і інших уразливих людей, щоб отримати страхові виплати.

Жертви, які зверталися до страховиків із завданими каліцтвами, говорили, що нібито потрапили у автомобільну аварію.

У поліції Сицилії кажуть, що таким чином бандити отримали сотні тисяч євро, пише The Guardian.

За участь у «схемі» з отримання легких грошей арештували 11 людей. Серед підозрюваних - медсестра клініки Палермо. Вона виносила анестезію з роботи, яку потім мафіозі давали людям перед тим, як зламати ноги і руки.

За даними прокуратури, гирі, схожі на ті, які використовують у спортзалах, умисне кидали на кінцівки жертв, затиснутих між бетонними блоками. Інколи бандити використовували лід, щоб кінцівки оніміли перед тим, як їх зламають.

Знущання відбувалися в приватних будинках чи складах. Тож поліцейські електронні засоби спостереження зафіксували крики жертв.

Також вдалося перехопити і записати розмови гангстерів про те, що у лікарнях Палермо у них є співучасники. Під час однієї з перехоплених розмов один підозрюваний сказав іншому, що на наступний день буде потрібна карета швидкої допомоги і інвалідний візок. Після того, як кінцівки були вже зламані, людей везли в лікарню, де за них бралися співучасники мафії.

За словами начальника оперативного підрозділу поліції Палермо Рудольфо Руперті, мафіозі ходили на залізничний вокзал Палермо і «вербували» там наркоманів, алкоголіків, людей з психічними розладами і просто бідняків, яким гостро були потрібні гроші. «Їх заманювали міражем про купу грошей», - сказав Руперті. Щоправда, люди, які погодилися брати участь у схемі і яким ламали руки й ноги, зрештою отримували кілька сотень євро від бандитів. В цей час мафіозі на них нажилися на сотні тисяч євро. «Вони були водночас співучасниками і жертвами», - сказав Руперті.

За зламану руку чи ногу італійські страховики можуть виплатити до 150 000 євро, зазначив Руперті. Він сказав, що мережа співучасників включає тих, хто погодився сказати неправду, начебто вони були свідками того, що когось збила машина.

За словами Руперті, слідчі все ще намагаються визначити, на яку суму було отримано страхових виплат таким чином, і скільки років працювала схема.