Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Страхування квартири: чому потрібно страхувати житло?

Експерти свідчать: мало хто з власників квартир замислюється про те, що з їхнім майном може щось трапитися. Вірніше, про можливі надзвичайні ситуації знає кожен, але при цьому всі ми сподіваємося, що таке з нами ніколи не станеться.

Насправді ймовірність виникнення форс-мажорів, що стосуються майна, досить висока, тому досить актуальною стає така послуга, як страхування квартири.

Чи потрібне добровільне страхування квартири?

Над цим запитанням замислюються багато власників житла. Адже страхування квартири, вартість якого не так вже й мала, може і не знадобитися.

Однак не варто забувати про те, що така ситуація, як потоп всередині житлового приміщення, трапляється досить часто. І страхування квартири від затоплення в даному випадку може покрити вартість навіть найбільш повномасштабної шкоди.

Рідше трапляються пожежі, вибухи побутового газу і протиправні дії третіх осіб, збиток від яких покриває страховий поліс. Також до числа випадків, коли може стати в нагоді страховка квартири, можна віднести стихійні лиха. Незважаючи на те, що жителі далеко не всіх населених пунктів страждають від природних катаклізмів, через кліматичні зміни даний пункт також стає все більш вагомим аргументом на користь покупки страхового поліса.


Чи потрібно застрахувати квартиру від затоплення та іншого лиха?

Поліс страхування квартири не дає стовідсоткового захисту від абсолютно всіх неприємностей побутового характеру. Як правило, перелік ситуацій, при яких можливе отримання страхової компенсації, обговорюється під час придбання поліса. Наприклад, зазвичай страхові програми передбачають захист:

- конструктивних елементів;
- домашнього майна;
- внутрішнього оздоблення;
- інженерних комунікацій.

Також можна застрахувати відповідальність власника перед сусідами.

Застрахувати квартиру можна вже зараз, звернувшись до представника компанії "Рідна". У фахівця можна уточнити, як оформити поліс страхування квартири, ціна якого найкращим чином влаштує саме вас.

Крім того, у страховій компанії "Рідна" діє акція "У відпустку - без турботи". Сплативши один страховий платіж, ви отримуєте страховий захист по трьох напрямках: страхується ваше власне помешкання, відповідальність перед сусідами, а ви особисто будете застраховані від нещасних випадків.