Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Діти, літо і страховка: три поради батькам

У страхових компаніях зазначають: влітку відбувається на 20-30% більше випадків травм, опіків, укусів і інших раптових неприємностей.

Більшу частину літніх звернень складають дитячі травми і проблеми зі здоров'ям.

На відміну від дорослих, близько 80% нещасних випадків з дітьми - результат безглуздих випадковостей. І батьки цілком можуть їх попередити. Як саме?

Три поради від Інни Білянської, члена правління МетЛайф в Україні.

1. Користуйтеся автокріслами і ременями безпеки.

Влітку ми багато подорожуємо за кермом і беремо з собою дітей. ДТП - головна і найстрашніша причина стійкої втрати здоров'я, а простіше кажучи - дитячої інвалідності в результаті травм. При цьому жертвами аварій стають і юні пішоходи, і підлітки на велосипедах, і діти безтурботних автовласників.

Страховики знають, яких сил і засобів варте відновлення і реабілітація дитини після ДТП. Є такі втрати, які не зможе компенсувати жодна страхова виплата.

Просто повірте: шоломи і захист, ремені і утримуючі пристрої для дітей придумали люди, які знали ціну дитячого життя.

2. Будьте уважні біля води.

Літо - це моря і річки, басейни і аквапарки. А значить, всі ризики, пов'язані з водою. Правила безпеки давно відомі, але деякі батьки просто не надають їм значення.

Ви повинні бачити дитину весь час її перебування на пляжі. Ви повинні бути поруч з дитиною. Ви повинні вміти надавати першу допомогу на воді. І ще потрібно пам'ятати: вода - це не тільки море. Це будь-яка велика незакрита ємність, і басейн на дачі - не виняток.

Крім того, з відпочинком біля води пов'язані інші ризики: наприклад, сонячні опіки, теплові удари. Ці проблеми виникають якраз у тих, хто активно купається і засмагає. Але якщо дорослі переносять їх набагато легше, то дитині з сонячним ударом цілком може знадобитися виклик швидкої допомоги, і 7-10 днів лікування після опіку або перегріву.

3. Подумайте про страхування від травм.

Здавалося б, така страховка - не обов'язкова річ влітку. Адже вона не запобігає можливим неприємностям. Так, страховий поліс не вбереже від удару, перелому або отруєння. Але саме він може врятувати ваші літні плани, і, в підсумку, дати набагато більше, ніж просто гроші на лікування.