Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

На які захворювання припадає близько 95% страхових випадків з туристами?

На випадки раптових легких захворювань у туристів – ГРВІ, гастроентерити, отити, а також несильні побутові травми – припадає 93-95% страхових випадків з українськими туристами за кордоном.

Такі статистичні дані отримали в одній з українських страхових компаній.

Фахівці відзначають, що для багатьох українських туристів вже звично купувати страховий поліс під час поїздок за кордон. Водночас часто ставлення до цього процесу доволі формальне. Багато туристів вважають, що страховка не знадобиться або якщо і виникне раптове захворювання, то не значне і лікування не буде дорогим.

Зазвичай так і є, достатньо амбулаторного лікування, середня вартість якого за кордоном становить EUR/USD 110-120.

При цьому компанія зазначає, що 4-6% страхових подій з туристами країни – це випадки, які потребують нагального стаціонарного лікування: гострі харчові отруєння з високою температурою і зневодненням, апендицити і доволі серйозні травми.

Середня вартість медичних послуг обійдеться в 1,5 тис. грн – EUR/USD 2 тис. Близько 1% – це випадки репатріації та медичної евакуації туристів, де середня вартість варіюється від EUR/USD 2 тис. до EUR/USD 3,5 тис.

За наявності страхового поліса зазначені витрати оплачує та/або компенсує туристам страхова компанія в межах суми страхового покриття укладеного договору страхування.

Тому під час оформлення страхового поліса рекомендується обов'язково звертати увагу на розмір страхової суми: вона має бути не меншою за EUR/USD 30 тис. на кожного застрахованого. Для подорожей у екзотичних напрямках – Таїланд, Індія (Гоа), поїздок до країн, значно віддалених від України, острівних держав (Мальдіви, Карибські о-ви), а також до ОАЕ, Японії, Австралії, країн Північної та Південної Америки, ERV рекомендує використовувати страхову суму не меншу за EUR/USD50 тис.