Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Як правильно зібрати аптечку у відпустку? Рекомендації страховиків

Збираючись у відпустку, важливо передбачити всі дрібниці і нічого не забути взяти з собою, особливо, якщо ви вирушаєте в поїздку з дітьми

Страховики нагадують, що найважливішими пунктами списку є поліс туристичного страхування або (страхування медичних витрат) і аптечка.

Будь-яка далека поїздка, особливо на море в спеку, може мати багато неприємних сюрпризів. Щоб не затьмарити собі відпустку і швидко впоратися з недугою, краще все передбачити заздалегідь. Для дорослого досить взяти кілька звичних ліків, для дитини ж цей перелік помітно розширюється.

Страховики радять у процесі збору медикаментів обов'язково звертати увагу на термін придатності та умови зберігання кожного препарату. Також не треба забувати інструкції - вони обов'язково знадобляться, щоб точно визначити дозування собі і дитині.

У подорожі необхідні:

електронний термометр;
стерильна вата, ватяні палички, стерильні серветки;
бактерицидний пластир;
бинт;
ножиці із закругленими кінцями (для зручності транспортування);
піпетка;
пінцет.


З ліків потрібно взяти:

жарознижуючі засоби;
антигістамінні препарати від алергії;
засоби від захитування;
засоби від сонячних опіків і сонцезахисні креми;
ліки від діареї, нудоти, а також регідратанти;
спазмолітичні та знеболювальні засоби;
антибіотик широкого спектру дії (застосування тільки при гострій необхідності);
ферментні препарати;
судинозвужувальні краплі від нежитю/від закладеності в носі;
спрей від запалення в горлі;
протимікробні краплі для очей

Всі ці препарати у нашій країні продаються без рецептів лікаря. Обираючи той чи інший лікарський засіб, звертайте увагу на умови його зберігання. Не варто брати у подорож ліки, які вимагають зберігання у холодильнику.

Стежте також, аби аптечка не потрапляла під палюче сонце, намагайтеся тримати її при температурі не вище 25 градусів за Цельсієм.

Окремою групою йдуть антисептики. У разі необхідності ними потрібно буде обробити краї рани, попередньо очистивши її від забруднень.

Зі списку популярних антисептіків можна вибрати кілька пунктів:

перекис водню;
зеленка або йод;
фурацилін;
мірамістин або хлоргексидин.


Додатково можна взяти з собою засоби від укусів комах, опіків медуз, мазі від ударів і розтягувань. І не забути, звичайно, ті препарати, які ви або ваша дитина, можливо, приймаєте постійно, за призначенням лікаря.

Деякі думають, що аптечка в поїздці не потрібна - все придбається в разі необхідності на місці, проте захворіти або поранитися можна і в дорозі. Крім того, чергових аптек зазвичай не так багато, і не всі ліки представлені в продажу, - вважають страховики.

Правильно зібрана аптечка, навіть якщо вам не доведеться нею скористатися, подарує відчуття спокою, що важливо для гарного відпочинку.

Якщо ви або ваші близькі отримали важку травма, пошкодили очі, отримали тепловий удар, виникла кровотеча, сталася раптова втрата свідомості, судоми, укусила змія або трапилися інші випадки розладу здоров'я, що вимагають медичного втручання - без зволікання звертайтеся за медичною допомогою, не займайтеся самолікуванням.

Гарного вам відпочинку!