Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

МТСБУ хоче підвищити тарифи з ОСЦПВ - ЗМІ

Президія Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ) розглядає можливість підвищення тарифів з "автоцивілки".

Про це FinClub повідомило джерело, знайоме з планами в бюро.

«Члени президії отримали дослідження ситуації в сегменті ОСЦПВ за 2015-2017 роки. Статистика свідчить про те, що частота страхових випадків і збитковість цього виду страхування зростає, і до 2019 року всі страховики перейдуть на максимальний передбачений законодавством розмір страхової премії (вартість страховки), але навіть це не дозволить їм компенсувати збільшення розміру середнього збитку (страхові виплати)», - пояснив співрозмовник ЗМІ.

Згідно з дослідженням МТСБУ в 2015-2017 роках відбулося зростання збитковості і рівня страхових виплат до 35-40% від зібраних премій.

Рівень збитковості топ-20 найбільших автостраховиків у 2017 році склав 67,8%, в той час як в інших СК - 48,7%.

Як повідомив співрозмовник, для збереження інтересу великих гравців до цього виду страхування пропонується до чинних коефіцієнтів підвищення додати ще один, який буде прив'язаний до збитковості компанії.

Страховики з високою збитковістю зможуть підняти вартість страховки. А компанії, які демпінгують і платять підвищену комісійну винагороду агентам, але при цьому економлять на виплатах потерпілим, будуть працювати з нинішніми коефіцієнтами.

Точний розмір нового коефіцієнта поки невідомий.