Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Нацкомфінпослуг анулювала ліцензії страхової компанії "Домінанта"

Національна комісія з державного регулювання у сфері ринків фінансових послуг анулювала ліцензію на обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів ТДВ "СТ "Домінанта".

Згідно з рішенням Нацкомфінпослуг, компанія позбавлена ​​ліцензій через неподання документів на вимогу регулятора.

В цілому анульовано 10 рішень про видачу ліцензій СТ "Домінанта", в тому числі на автострахування, страхування від нещасних випадків, пожежі і стихійних лих, майна та інші.

У зв'язку з цим МТСБУ з метою запобігання несанкціонованому використанню агентами бланків полісів обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності, що належать ТДВ "СТ "Домінанта", звернулося до компанії з пропозиціями довести про прийняте Нацкоміфінуслуг рішення всім структурним підрозділам та уповноваженим особам страховика.

Також компанія повинна передати МТСБУ залишки невикористаних бланків автострахування та надати інформацію про фактичні залишки невикористаних бланків.

"На сьогодні до МТСБУ надходить велика кількість скарг від потерпілих і страхувальників СТ "Домінанта". З огляду на всі ці факти, МТСБУ радить потенційним страхувальникам утриматися від укладення договорів ОСЦПВ з ТДВ "СТ "Домінанта" з метою запобігання ризикам неможливості в подальшому виконання страховим товариством своїх зобов'язань", - зазначено в повідомленні.

Компанія входила у десять найбільших українських страхових компаній з продажу полісів обов'язкового автострахування.

За даними сервісу opendatabot.com, бенефіціаром компанії в держреєстрі з кінця березня вказаний австралієць Роберт Саймон Ентоні, до цього було вказано громадянина Белізу Родрігеза Ерлена Мейя. Крім того на початку червня в компанії змінився керівник.

За даними ЗМІ, за часів президентства Віктора Януковича компанію пов'язували з першим віце-прем'єром Сергієм Арбузовим.