Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Стало відомо, скільки українців страхують житло від потопу

Менше одного відсотка українців страхують квартиру від потопу, пожежі і крадіжок.

На думку експертів, це зумовлено тим, що українці мало довіряють страховим. Зараз цей сектор намагаються реформувати. Переймають іноземний досвід, збільшують прозорість. Але страховиків, що працюють не на користь клієнта, як і раніше вистачає.

Також бракує інформації щодо страхування житла. Хоча такий страховий захист не менш необхідний, ніж, наприклад, страхування автомобіля.

Застрахуватися від потопу у власній, або сусідській квартирі можна в середньому за тисячу гривень на рік. Ціна поліса може бути меншою або більшою, залежить від умов та терміну страхування.

Юлія згадує, як її недавно відремонтовану квартиру затопили сусіди. Свою провину заперечували. Завдані збитки в п'ять тисяч гривень компенсувала страхова.

Якщо страховий випадок настав, компанія, з якою укладено договір, зобов'язана компенсувати збитки. Для цього постраждалий викликає представників ЖЕКу або ОСББ, щоб зафіксувати факт. Але бувають випадки, коли страховики ухиляються від взятих на себе зобов'язань.

Десята частина страхових фірм не відшкодовують збитки, роблять це не в повному обсязі, або затягують виплати. Але і на таких управу знайти можна. Для цього фахівці радять писати скаргу в Нацкомісію з врегулювання фінпослуг України.

За підрахунками фахівців, квартири страхують менше одного відсотка українців. Для порівняння – в США це робить майже половина власників квартир, в Європі – третина.

Страхуйте майно та обирайте надійну страхову компанію. Особливо актуально це у період відпусток.