Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Нещасні випадки на воді: з початку року в Україні потонули понад 300 людей

З початку року на водоймах країни загинули більше 300 людей.

Про це повідомила прес-служба ДСНС.

"Не всі українці дотримуються правил безпечної поведінки на воді, про що свідчить красномовна статистика: більше 300 загиблих на водоймах з початку року, з них тільки впродовж травня - 118 випадків", - йдеться у повідомленні.

У ДСНС зазначили, що на річки та озера вийшли рятувальники - вони проводять профілактичні бесіди з відпочивальниками та наводять основні причини утоплення.

Наголошується, що найпоширенішою причиною нещасних випадків на воді є недотримання правил безпечної поведінки. Зокрема, це купання в необладнаних для цього місцях та купання в нетверезому стані.

"Щодо надзвичайних подій за участю дітей, то нещасні випадки стаються зазвичай через те, що дорослі залишають маленьких дітей без нагляду поблизу місць з підвищеним рівнем небезпеки, або ж дозволяють дітям старшого віку самостійно відвідувати водойми", - підкреслили у ДСНС.

Будьте уважними й відповідальними. Бережіть себе та своїх рідних!

Подбайте про свій надійний страховий захист - придбайте поліс страхування від нещасних випадків у страховій компанії "Рідна" вже сьогодні.

Застрахуватися від нещасних випадків (у тому числі на воді) у нас можна швидко на вигідно. Звертайтеся, будь ласка, за телефонами: (095) 696-45-43; (044) 425-12-90.