Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

В Азербайджані введуть обов'язкове страхування туристів

Асоціація страховиків Азербайджану (АСА) має намір впровадити в країні обов'язкове страхування туристів, які прибувають у країну.

Про це повідомив голова АСА Мустафа Аббасбейлі.

Наявність турстраховки планують питати під час оформлення візи або перевірятимуть її наявність на кордоні.

Якщо плануєте відвідати Азербайджан задля знайомства з туристичними цікавинками, візьміть до уваги нову ініціативу і подбайте про наявність полісу страхування.

"Ми також хочемо зробити цей сегмент обов'язковим. Якщо наша пропозиція буде прийнята, то механізм регуляції буде здійснюватися через наші посольства і консульства, центри ASAN Visa, а також на контрольно-пропускних пунктах країни. Якщо у Азербайджану візовий режим з якоюсь країною, то громадяни цієї країни повинні будуть надавати страховку при отриманні візи, в разі ж відсутності візового режиму, наявність страховки буде перевірятися на кордоні. Якщо ж турист прибуває в Азербайджан зі страховим полісом власної країни, то йому нема необхідності додатково купувати страховку в Азербайджані", - пояснив Мустафа Аббасбейлі.

Цей вид обов'язкового страхування туристів застосовується в багатьох країнах.

Однак, найближчим часом здійснення даного виду страхування на обов'язковій основі не є можливим і АСА передбачає проведення заходів щодо збільшення обсягу продажів таких полісів.

"В даному випадку ми не маємо наміру впроваджувати обов'язкове страхування, а просто збільшити охоплення нинішнього travel-страхування - вести певну роботу з туристичними компаніями, щоб вони заохочували страхування для збільшення обсягу продажів. ... ми хочемо розширити пропаганду, щоб населення знало про необхідність туристичної страховки", - сказав Аббасбейлі.