Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Водіям на замітку: як відмінити евакуацію авто на штрафмайданчик

Останнім часом поліція взялася активно розчищати центри міст від автомобілів, припаркованих з порушенням правил зупинки і стоянки або залишених на місцях, призначених для осіб з інвалідністю. У хід пішли евакуатори.

Нещодавно такий випадок стався з одним з наших клієнтів. Його автомобіль евакуювали у столиці. І хоча власник повернувся до автівки до того, як її почали вантажити на евакуатор, машина все ж вирушила у незаплановану подорож.

Аби повернути авто, власнику довелося витратити понад 2 000 грн та пів дня свого часу.

Після евакуації автомобіля, для його повернення потрібно оплатити вартість послуг евакуатора, а також вартість зберігання ТЗ на майданчику тимчасового утримання.

Виявляється, такого сценарію розвитку подій можна було уникнути.

Коли припаркований з порушенням автомобіль можуть не забрати на штрафмайданчик?

У поліції кажуть, що у  випадках, коли водій присутній на місці події, евакуація автомобіля-порушника не проводиться. Патрульний поліцейський виписує водієві штраф, після чого той повинен прибрати автомобіль з місця, де парковка, зупинка або стоянка заборонені.

Якщо ж водій з'являється на місці вже після того, як поліцейський викликав евакуатор, виклик евакуатора скасовується і евакуація не проводиться, навіть якщо евакуатор вже прибув за таким викликом.

Візьміть це до уваги. Та уважно обирайте місце для парковки. З серпня всі транспортні засоби, припарковані у заборонених місцях, вирушать на евакуаторах на штрафмайданчики, нагадує влада Києва.