Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Страховиків перевірятимуть відповідно до наявності скарг та порушень

Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сфері ринку фінансових послуг (Нацкомфінпослуг), узгодила доопрацьований проект постанови Кабінету міністрів, що передбачає поділ страховиків на три рівні в залежності від ступеня ризику (високого середнього і несуттєвого) для визначення періодичності здійснення планових перевірок.

Нацкомфінпослуг пропонує здійснювати перевірки страховиків з високим ступенем ризику не частіше ніж один раз на два роки, страховиків із середнім ступенем ризику - один раз на три роки, страховиків з незначним ступенем ризику - один раз на п'ять років.

У разі якщо страховик може бути зарахований одночасно до двох ступенів ризику, його відносять до більш високого ступеня.

Як уточнюється в опублікованому на сайті регулятора документі, до суб'єктів з високим ступенем ризику, зокрема, належать страховики, діяльність яких характеризується систематичним порушенням вимог законодавства щодо формування та / або розміщення страхових резервів, інших страхових резервних фондів, а також обов'язкових критеріїв і нормативів достатності капіталу і платоспроможності, ліквідності, прибутковості, якості активів та ризиковості операцій, інших показників і вимог, що обмежують ризики за операціями з фінансовими активами.

До цього рівня також належать страховики, на яких в Нацкомфінпослуг надійшло така кількість скарг про неналежне виконання страхових зобов'язань від користувачів фінансових послуг, яка перевищує середній рівень по ринку.

Ухвалення регуляторного акту впорядкує проведення планових перевірок суб'єктів ринку фінансових послуг та в цілому вдосконалює державне регулювання ринку.