Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Водієві на замітку: Які звички здатні "вбити" навіть новий автомобіль

Велика частина речей, які ми маємо, проживуть довше, якщо за ними відповідним чином стежити. Автомобіль не є винятком у цьому плані.

Щоб машина радувала якомога довше, варто відучитися від 5 шкідливих звичок, кожна з яких здатна призвести до того, що улюблене авто почне ламатися чи зовсім вийде з ладу раніше призначеного терміну

Відстрочка технічного обслуговування

Щоб зберегти автомобіль на максимально довгий термін, дуже важливо регулярно проводити планове технічне обслуговування. Воно включає заміну масла, фільтрів, долив трансмісійної рідини, а також перевірку стану гальмівних колодок. Кожен завод-виготовлювач в інструкції до машини прописує всі ці процедури і періодичність їх проведення. Це вимагає деякого часу і витрат, але зате компенсується «продовженням» життя транспортного засобу.

Ігнорування попереджувальних вогнів

Безліч палаючих лампочок на приладовій панелі не обіцяють нічого хорошого. Коли на панелі приладів загоряється індикатор "Попередження", варто негайно вирішити проблему. Якщо водій не може впоратися самостійно, то краще звернутися до автомеханіка. Найчастіше такі проблеми виявляються незначними, але їх ігнорування може призвести до псування двигуна і дорогого ремонту.

Неправильне перемикання передач

Все більше автомобілів мають автоматичну коробку передач. Це одна з найбільш складних і дорогих частин автомобіля, тому важливо використовувати її саме так, як задумали на заводі. При їзді на «автоматі» дуже важливо стежити за тим, як перемикаються передачі. Не можна переключатися з «драйву» на «реверс» на ходу, навіть якщо машина ледь котиться. Ще гірше буде, якщо включити режим «паркінг», поки автомобіль на ходу. Такі, іноді випадкові, дії можуть призвести до поломки коробки передач.

Їзда в режимі «старт-стоп»

Мабуть, всі зустрічали водіїв, які хвацько стартують зі світлофора, динамічно прискорюються, а потім змушені різко гальмувати перед наступним перехрестям. Такий темпераментний стиль кермування не призведе до негайних поломок, але значно скоротить термін служби двигуна, коробки передач, покришок і гальм.

Відкладання заміни шин

Автомобільні шини коштують недешево, тому їх намагаються міняти якомога рідше. Але заміна покришок обійдеться все одно дешевше, ніж ремонт машини або плата за лікування після ДТП. Гума, на якій стерся протектор, підвищує небезпеку при їзді в дощ. У такій ситуації водій може втратити керування, і автомобіль «понесе».

Кермуйте відповідально та не забудьте застрахувати автомобіль!