Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Водії «євроблях» стали частіше потрапляти в ДТП: названо кількість

В 2017 році сталося трохи більше 10 тисяч ДТП за участю автомобілів на “єврономерах”.

Це понад 6% від усіх аварій, які сталися на території України.

Про це в ефірі ток-шоу “Право на владу” на телеканалі “1+1” заявив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Нацполіції України Олексій Білошицький, повідомляє ТСН.

За його словами, за підсумками першого кварталу цього року кількість ДТП із “євробляхами” зросла вже до 8,5% від загальної кількості.

“Що стосується питань правопорушень, які вчиняються на авто з іноземною реєстрацією, то, проаналізувавши динаміку 2017 і 2018 років, можна сказати, що динаміка в бік негативу є. Збільшується кількість адміністративних правопорушень”, – сказав Білошицький.

Значна частина авто на іноземній реєстрації не має полісу автострахування. Тому у разі ДТП, скоєної з вини водія на авто з єврономерами, відшкодовувати збитки, скоріше за все, доведеться потерпілому самотужки. Убезпечити себе від зайвих витрат допоможе поліс автострахування КАСКО.

Нагадаємо, Державна фіскальна служба України повідомила, що станом на 31 січня 2017 року на території України перебувало майже 425,4 тисяч автомобілів з іноземною реєстрацією. Понад 246,4 тисяч машин – незаконно.

Протягом минулого року митники склали понад 18,3 тисяч протоколів за порушення термінів транзиту. За цими протоколами стягнено 109,3 млн. грн. штрафів. За порушення термінів тимчасового ввезення складено 4 360 протоколів із сумою штрафів на 56,3 млн. гривень.