Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Набули чинності зміни до характеристик добровільних видів страхування

Розпорядження про внесення змін до характеристики та класифікаційні ознаки добровільних видів страхування, згідно з якими, зокрема, такий вид як «страхування майна» пропонується доповнити «страхуванням сільгосппродукції», набуло чинності 17 квітня.

Про це повідомляється на сайті Нацкомфінпослуг.

Також наголошується, що в Міністерстві юстиції документ був зареєстрований 26 березня 2018 року.

Як повідомлялося, страхові компанії протягом двох років після опублікування документа повинні привести свої правила страхування у відповідність з ним.

Розпорядженням розширюються зобов'язання страховика при страхуванні вогневих ризиків та ризиків стихійних явищ, а саме, зобов'язують його відшкодовувати витрати за роботи з розбирання, переміщення будівель, споруд, обладнання на нове місце, які були виконані для порятунку майна або з метою зменшення збитків і витрат на прибирання визначеної у договорі території від уламків майна, яке постраждало внаслідок страхового випадку.

Згідно із запропонованими регулятором змінами, з пункту, що регулює страхування цивільної відповідальності власника наземного транспортного засобу, пропонується виключити вимоги про здійснення страховиком виплати спадкоємцям третьої особи, яка потерпіла не в результаті ДТП, як було раніше, а в результаті експлуатації застрахованим зазначеного в договорі транспортного засобу.

Крім того, пропонується виключити пункт, що забороняє страхувати судові витрати, пов'язані з встановленням шкоди, яка була завдана життю, здоров'ю та майну потерпілої третьої особи.

У документі також вперше прописані характеристики цивільно-правової відповідальності арбітражного керуючого, а також добровільного страхування життя і здоров'я волонтерів в період виконання ними волонтерської допомоги.

Норму, яка дозволяла страховику розробляти правила, які б поєднували ознаки кількох видів страхування, в разі наявності ліцензії, пропонується замінити на іншу, відповідно до якої правила страхування можуть передбачати умови відшкодування витрат, понесених страхувальником при настанні страхового випадку для запобігання або зменшення збитків.