Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Оновлена "автоцивілка" допоможе зменшити необґрунтовані відмови у виплатах

Прийняття проекту Закону про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (реєстр 3670-д від 13.02.2018 р) може зменшити необґрунтовані відмови у виплатах після дорожньо-транспортних пригод.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав екс - глава фінансового комітету парламенту, народний депутат Сергій Рибалка.

"Розглянули нові правила" автоцивілки ", які посилять захист фінансових прав потерпілих в ДТП: франшизу буде скасовано, а виплати зростуть. Це мета нашого законопроекту. З його прийняттям, як мінімум, значно зменшаться необґрунтовані відмови у виплатах з "автоцивілки" або їх затягування, підробка страхових полісів, низький рівень обслуговування - все те, що зараз так турбує автолюбителів", - зазначив він.

Нагадаємо, що доопрацьований проект цього закону передбачає удосконалення порядку врегулювання страхових виплат шляхом спрощення процедури повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, регламентування порядку оцінки розміру збитків потерпілого шляхом введення звіту про збитки.

Він також містить норми, щодо укладання договору обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів в електронній формі тощо.