Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Як можна застрахуватися при проведенні масових заходів?

З кожним роком зростають як очікування відвідувачів масових заходів ділового, розважального чи іншого характеру, так і вимоги до організаторів цих подій щодо гарантування безпеки учасників та глядачів.

Як відомо, чим масштабніший захід, тим вища ймовірність непередбачуваного випадку, що може спричинити шкоду не лише майну, а й життю та здоров’ю людей.

Захистити компанію від пов’язаних з цим витрат допоможе страхування цивільної відповідальності при проведенні масових заходів.

Тоді у разі помилки під час організації, несправності обладнання, обвалу тимчасових конструкцій та інших непередбучених подій Страхова компанія "Рідна" компенсує витрати на відшкодування третім особам.

Страховим випадком є несподівана і ненавмисна подія, що сталася в процесі проведення видовищного заходу, внаслідок якої настає відповідальність орагнізатора заходу за заподіяну шкоду  життю, здоров’ю та/або майну третіх осіб.

Такими подіями можуть бути: пожежа, вибух, руйнація конструктивних елементів будівлі (споруди) та декоративних елементів приміщення, падіння люстри, слизькість підлоги та інші випадки.

Застрахувати відповідальність організатора видовищних заходів зручно на вигідно можна у Страховій компанії "Рідна".

За подробицями звертайтеся, будь ласка, до наших фахівців!