Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Штучний інтелект може змінити галузі економіки, у тому числі страхування

Штучний інтелект змінить багато галузей економіки, будь то страхування або медицина, транспорт або видобуток ресурсів, вважають аналітики швейцарського банку HSBC.

Ринок штучного інтелекту активно розвивається в бік запобігання кіберзлочинів, ідентифікації об'єктів на камерах спостереження, розпізнавання зображень, створення торгових роботів, аналіз даних пацієнтів та інших областей, пише Хайтек з посиланням на Business Insider.

Цей розвиток, швидше за все, буде пов'язаний з великими можливостями для отримання доходів від інвестицій.

Хитрість полягає в тому, щоб з'ясувати, які корпорації можуть виграти найбільше від гонки ШІ.

Страховики використовують штучний інтелект для запобігання нещасним випадкам та для скорочення виплат. Це привело до збільшення інвестицій в галузь штучного інтелекту в 8 разів.

Технології, що дозволяють страховим компаніям заощадити, зумовили стрибок інвестицій в європейський страховий ринок до $ 400 млн в 1 половині 2017 року. Рік тому обсяг інвестицій склав всього $ 50 млн.

Найбільший сплеск інвестицій в страхові компанії стався у Великобританії, незважаючи на те, що країна залишає ЄС: за 6 місяців 2017 року обсяг залучених коштів в галузь досяг $ 279 млн. При цьому, як показав аналіз компанії Accenture, всього рік тому інвестиції в страхові компанії склали всього $ 9 млн. У країнах материкової Європи інвестиції зросли з $ 37 млн ​​до $ 134 млн.

Технології на базі штучного інтелекту краще запобігають нещасним випадкам. З'явилися системи, які попереджають кораблі про піратів, а також додатки, що нагадують водіям про необхідність покупки кави в нічних рейсах.