Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Стартували продажі електронних полісів ОСЦПВ в Україні

З 7 лютого 2018 року в Україні набуло чинності розпорядження Нацкомфінпослуг "Про затвердження змін до положення про особливості укладання договорів обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів" №3631, яке вводить в дію електронний поліс ОСАГО.

Розпорядженням також передбачена можливість укладення договорів в паперовій формі для тих споживачів страхових послуг, які не мають технічної можливості укласти внутрішній електронний договір.

Електронний договір страхування реєструється в єдину централізовану базу даних МТСБУ.

Для укладення внутрішнього електронного договору страхування необхідно:

- Вибрати страхову компанію. Перелік страховиків - членів МТСБУ наведено на сайті МТСБУ.

- Вибрати спосіб укладення внутрішнього електронного договору страхування: самостійно, через інтернет-сайт страхової компанії, або шляхом звернення в офіс страхової компанії або за допомогою страхового агента - представника страховика. Реєстр агентів доступний за посиланням.

- Ввести через ресурс, доступ до якого відображений на сайті страховика, інформацію, необхідну для укладення внутрішнього електронного договору страхування. Для виконання зазначених дій ви також можете скористатися допомогою представника страхової компанії. Перелік відомостей, необхідних для укладення внутрішнього електронного договору страхування наведено на сайті МТСБУ.

- Отримати від страховика пропозицію укласти внутрішній електронний договір страхування. Перелік відомостей, які повинні міститися в такій пропозиції страховика, наведено на сайті МТСБУ.

- Перевірити факт реєстрації отриманої пропозиції страховика в єдину централізовану базу даних (ЦБД) МТСБУ. Способи перевірки факту реєстрації пропозиції про укладення внутрішнього електронного договору страхування в ЦБД наведені на сайті МТСБУ і повинні бути вказані в тексті пропозиції страховика.

- Перевірити відповідність даних отриманої від страховика пропозиції та інформації, відображеної в ЦБД МТСБУ. Якщо все відображені в ЦБД дані коректні і збігаються із зазначеними в пропозиції, сплатити страховий платіж, зазначений в пропозиції, одним із способів, запропонованих страховою компанією.

УВАГА! Пропозиція укласти договір страхування діє до закінчення доби, протягом якоїх воно було сформовано.

- Підписати внутрішній електронний договір страхування запропонованим страховиком чином.

- Отримати від страховика підтвердження укладення електронного договору страхування у вигляді візуальної форми поліса. Зразок візуальної форми внутрішнього електронного полісу наведено на сайті МТСБУ за посиланням. Ви можете роздрукувати візуальну форму поліса самостійно або звернутися за допомогою до офісу або до представника страховика. На вашу вимогу візуальна форма внутрішнього електронного поліса повинна бути підписана уповноваженим представником страхової компанії.

- Перевірити дійсність інформації про підтвердження укладення електронного договору страхування необхідно шляхом запиту в єдину централізовану базу даних МТСБУ засобами, які наводяться на сайті МТСБУ за посиланням і які вказані на візуальній формі поліса. Такі кошти є аналогічними засобам перевірки реєстрації в ЦБД пропозицій страховика укласти договір страхування. Якщо візуальна форма поліса є надрукованою, для швидкого доступу до відображеної в ЦБД інформації про укладену електронному договорі можна використовувати нанесений на візуальну форму QR код, що містить посилання на відповідний запис в ЦБД МТСБУ.

- Внутрішній електронний договір страхування набирає чинності з початку терміну його дії, зазначеного в страховому полісі. Зазначена дата не може бути раніше дати реєстрації договору в ЦБД МТСБУ.

Контроль наявності страхового забезпечення автомобіля, який пересувається по дорогах України, здійснюється Національною поліцією України.

УВАГА! Протягом початкового періоду використання електронних договорів страхування рекомендуємо мати з собою роздруковану візуальну форму електронного полісу.