Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Світові страховики починають пропонувати захист від крадіжки криптовалюти

Деякі світові страховики починають пропонувати захист від крадіжки криптовалюти, тим самим роблячи кроки для участі в цьому нерегульованому, але прибутковому і швидко зростаючому бізнесі.

Як повідомляє Reuters, на сьогодні поки тільки кілька страховиків пропонують страховку криптовалюти. Серед них - XL Catlin (Бермудські о-ви), Chubb (США) і Mitsui Sumitomo Insurance (Японія).

Ризики в такому страхуванні відомі, інвестори в цифрову валюту вже втратили мільярди в результаті хакерських атак, технічних помилок і шахрайства.

Багато криптовалютних бірж після злому змушені були припинити діяльність. Однією з останніх жертв хакерської атаки стала минулої п'ятниці японська біржа Coincheck, повідомивши про втрату близько $ 534 млн.

Для страховиків проблема полягає в тому, як покрити ці ризики клієнтам, про технології яких мало відомо і які мало хто розуміє.

Згідно з даними компанії CB Insights, продажі цифрових монет виросли в 2017 році більш ніж на $ 5 млрд за майже 800 операцій. Поки немає відомостей про те, скільки угод було застраховано і який обсяг зібраних страхових премій.