Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Як не помилитися при покупці туристичної страховки для подорожі за кордон

Одне з важливих питань, з яким стикається мандрівник, - як правильно обрати медичну страховку при виїзді за кордон.

Незважаючи на відсутність перевірки наявності страхового поліса при перетині кордонів більшості країн світу, туристична страховка є в переліку документів при виїзді, для оформлення візи. Навіть якщо віза не потрібна, туристичним страхуванням не варто нехтувати, адже воно допоможе компенсувати медичні витрати, які в багатьох країнах досить дорогі.

На що звернути увагу при оформленні страховки для туристів

Розмір франшизи в полісі. Франшиза безпосередньо впливає на вартість туристичної страховки. Бажано купувати поліс страхування з нульовою франшизою.

Винятки в договорі по регіонах (країнах) дії страхового покриття.

Уважно аналізувати наявність опцій туристичного страхування. Включення в туристичну страховку покриття специфіки перебування за кордоном гарантує повноцінну виплату.

Правильність написання імені та прізвища.

Медичні страховки припускають наявність посередника - асистансу. Ви повинні бачити в договорі страхування контакти асистансу із зазначенням регіону покриття.

Краще не брати договір туристичного страхування в «єдиному вікні» при оформленні закордонної поїздки. У подібних випадках пропонують включену медичну страховку. Дивно, але ціна може бути вище в 2-4 рази. Розумним рішенням буде покупка мед страховки для виїзду за кордон безпосередньо в спеціалізованій компанії, яка самостійно вибере прийнятне рішення за ціною і страховим покриттям.

Іноді договір представлений у двох частинах: інформація про застраховану особу і загальні умови. Важливо зберігати обидві частини до завершення дії страховки.