Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

В Україні збільшився розмір страхових виплат потерпілим на виробництві

Від початку року розмір допомоги зріс для майже 174 тис. українців, а з 1 березня 2018 року збільшиться для 207 тис. осіб

Громадянам України, які є потерпілими від нещасного випадку на виробництві або від професійного захворювання, що спричинили втрату працездатності, та членам їх сімей від 1 січня 2018 року уряд збільшив розмір страхових виплат.

Про початок дії відповідної постанови повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики.

Документом встановлюється коефіцієнт перерахунку страхових виплат від 1 березня 2018 року в розмірі 1,2 – виходячи з фінансових можливостей бюджету Фонду соціального страхування України.
Також буде проведено осучаснення цих виплат – планується до зарплати, що її потерпілий мав до ушкодження здоров'я, з урахуванням коефіцієнтів перерахунків, проведених ФССУ раніше, додати суму збільшення середньої заробітної плати у 2008-2011 роках.

"Передбачається, що для осіб, у яких після проведеного перерахування розмір щомісячної виплати менше мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня 2017 року, встановити новий розмір щомісячної страхової виплати з урахуванням відсотку втрати працездатності та розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня 2017 року (3,2 тис. грн)", – уточнюють у Мінсоцполітики.

У відомстві уточили, що з початком року виплати постраждалим на виробництві будуть збільшені для майже 174 тис. осіб, а з 1 березня 2018 року – для 207 тис. осіб. Передбачається витратити на реалізацію цього плану 2,1 млрд грн з бюджету Фонду соцстрахування.