Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Кого господарі страхують частіше - собак чи кішок?

Собаки є більш популярними вихованцями в 7 з 10 країнах світу. Такі дані були отримані в результаті дослідження, проведеного консалтинговою компанією Finaccord в Австралії, Бразилії, Канаді, Китаї, Франції, Німеччині, Італії, Іспанії, Великобританії і США.

При цьому жителям Канади, Франції та Німеччини більше подобаються кішки.

Найчастіше вихованців заводять бразильці - ствердно на питання про наявність домашньої тварини відповіли 64% респондентів. При цьому жителі Бразилії виявилися завзятими собаківниками: собак тримають 45% опитаних проти 24% власників котів.

Також високі показники зафіксовані в Італії та Іспанії (61% і 60% відповідно). Найнижча (з великим відривом) частка власників тварин в Китаї - всього 29%.

Несподівано низьким виявився показник у Великобританії, країні, яка традиційно славиться любов'ю до домашніх тварин - один або більше вихованець є лише у 48% британців.

Дослідження показує, що жінки частіше заводять собі пухнастих друзів, ніж чоловіки - 57% проти 47% відповідно в цілому у всіх 10 країнах.

У всьому світі господарі частіше купують страховку для собак, ніж для кішок. Показовий приклад - Німеччина: тут собаки страхуються в 4 рази частіше. Винятком є ​​Китай і Бразилія, при цьому бразильці найчастіше вибирали відповідь не «кішка» або «собака», а «вихованець іншого виду».

Найбільш розвинений ринок страхування тварин у Великобританії - тут найвища частка застрахованих вихованців і найчастіше купують окрему страховку безпосередньо на домашню тварину (тобто не в складі пакета страхових послуг).

За матеріалами: Форіншурер

У Страховій компанії "Рідна" ви можете застрахувати відповідальність власників собак