Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

З січня 2018 року страховики зможуть укладати електронні договори

Міністерство юстиції, як і обіцяли в Нацкомфінслуг, погодило в середині жовтня Положення про укладення електронних договорів. Документ набуває чинності через три місяці після офіційної публікації, тобто з кінця січня 2018 року.

Для того, щоб електронний поліс з нормативної точки зору був впроваджений остаточно, необхідно було внести зміни в положення про Централізовану базу даних МТСБУ, що і зробив Регулятор, оприлюднивши проект розпорядження «Про затвердження Змін до Положення про єдину централізовану базу даних щодо обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів».

У Нацкомфінпослуг відзначили, що планують переглянути підходи до ЦБД та затвердити в новій редакції Положення, зробивши його простішим, передбачивши в ньому більш чітку інтеграцію з іншими базами даних, а не тільки з базою Національної Поліції.

Запуск електронного поліса в планах на 2018 рік. Невдовзі мають почати обговорення зі страховиками питання удосконалення паперової форми поліса ОСАЦВ, щоб його можна було виписати онлайн (схожа система, як в оформленні Зеленої карти).

Значним фактором запобігання страховому шахрайству стане забезпечення МТСБУ можливості перевірки клієнтом зареєстрованого поліса в єдиній централізованій базі даних по ОСАГО.

Завдяки впровадженню електронного полісу спроститься можливість перевірки його наявності з боку поліції, яка зможе це зробити завдяки доступу до централізованої бази даних МТСБУ. Після реєстрації всіх полісів в базі, ймовірність придбання поліса у шахраїв зводиться до мінімуму, а споживачі фінансових послуг отримують додаткові гарантії майбутніх виплат.

 

За матеріалами: Форіншурер