Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Нацкомфінпослуг анулювала всі ліцензії СК «Київський страховий дім»

Нацкомфінпослуг на засіданні 19 жовтня прийняла Розпорядження №4128 про анулювання ліцензій на страхову діяльність компанії «Київський страховий дім». Рішення набуває чинності через місяць 19 листопада, йдеться на сайті Регулятора.

Причиною стало невиконання страховиком Розпорядження про усунення порушень ліцензійних умов, встановлених для здійснення страхової діяльності від 17.10.2017 №1889 / 13-6 / 3. Але в страховій компанії заявляють, що не згодні з рішенням Регулятора, тому що всі порушення були усунуті станом на 18 жовтня.

Регулятор аргументував своє рішення тим, що інспекційною групою Нацкомфінпослуг була проведена позапланова виїзна перевірка, в результаті якої 13.09.2017 було зафіксовано порушення вимог ліцензійних умов і законодавства про фінансові послуги.

За результатами розгляду акта перевірки Нацкомфінпослуг прийнято Розпорядження про усунення порушень страховиком ліцензійних умов від 15.09.2017 №3781, яким страховика зобов'язали усунути порушення законодавства з наданням Регулятору відповідних підтверджуючих документів, в термін до 06.10.2017.

Страховик листом повідомив Нацкомфінпослуг про оскарження Розпорядження і направив копію позовної заяви до Окружного адміністративного суду Києва про визнання недійсним та скасування розпорядження від 15.09.2017 №3781.

При цьому, заявили в Нацкомфінпослуг, будь-яких інших документів щодо усунення порушення законодавства, в тому числі відповідних ліцензійних умов, страховиком надано не було. Таким чином, на момент складання даного Акта, страховиком Розпорядження не було виконано. В результаті були анульовані всі ліцензії на страхову діяльність компанії «Київський страховий дім».

Згідно з інформацією регулятора про роботу зі зверненнями на дії страхових компаній України за 1 півріччя 2017 року, «Київський страховий дім» входить в число страховиків, на яких клієнти скаржилися найбільше - 110 скарг.