Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Зросла кількість звернень за виплатами через ДТП з незастрахованими водіями

Страхові виплати ринку ОСАЦВ в Україні продовжують зростати. Так, протягом першого півріччя 2017 року українські страховики виплатили 917,1 млн грн за договорами "автоцивілки".

Сума виплат збільшилася на 41,2% у порівнянні з виплатами, які здійснені в першому півріччі 2016 року.

Основною причиною зростання виплат, на думку МТСБУ, є збільшення середньої суми страхової виплати (+ 22%), але також спостерігається постійне зростання кількості звернень до страховиків за відшкодуванням збитку в результаті ДТП.

У порівнянні з 1 півріччям 2016 роки кількість врегульованих вимог зросла на 15,7% і склала майже 68 тис.

Зростання кількості звернень до страховиків МТСБУ пов'язує зі зростанням довіри споживачів до обов'язкового страхування, що підтверджується збільшенням кількості випадків, які врегульовуються з використанням «європротоколу», без виклику поліції, а також, на жаль, зі збільшенням аварійності на дорогах України.

За даними Національної поліції, за 6 місяців 2017 року сталося 76 622 ДТП (+ 6,5%).


Також у 1 півріччі 2017 зросла кількість звернень в МТСБУ з регламентних виплат за збитки, завдані в ДТП, де винуватець не мав поліса ОСАЦВ. Всього за півроку МТСБУ отримало 1619 таких звернень, що на 33% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Сума виплат за водіїв без поліса ОСАЦВ зросла на 65,8% і склала 47,4 млн грн.

"Істотне зростання кількості звернень в МТСБУ за відшкодуванням шкоди від водіїв, які не мають поліса ОСАЦВ, дуже небезпечно, вважають у Бюро. Страхування відповідальності автовласника є обов'язком кожного водія. При відсутності поліса страхування водієві загрожує штраф, а в разі ДТП, водій, який не має поліса, зобов'язаний буде відшкодувати завдані збитки в повному обсязі. "Навіть в разі звернення потерпілого за виплатою в МТСБУ, за сле її здійснення Бюро стягує збитки з винуватця в порядку регресу. Будьте відповідальними перед законом та іншими водіями", - зазначив Володимир Шевченко, генеральний директор МТСБУ.