Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Які страховки потрібні для безвізової поїздки до ЄС

Експерт з євроінтеграції розповів, без якого страхування не пустять в Європейський Союз, а яку страховку робити не обов'язково, але варто.

Мати медичне страхування для перетину європейсько-українського кордону не обов’язково. Про це повідомив редактор «Європейської правди» Сергій Сидоренко.

«Із медстраховками все дуже просто. Такої вимоги немає. Я розумію, звідки взялися чутки, що така вимога є. Раніше страховку треба було нести у візовий центр, але туди треба було нести багато чого, не лише страховку. Чомусь почали тиражувати, що страховка є умовою для в’їзду.  Так от я спеціально перевіряв у візовому кодексі ЄС: прикордонник не має право вимагати страховку».

Та попри це Сергій все ж рекомендує туристам застрахувати своє здоров’я, адже лікуватися за кордоном дуже дорого. За словами експерта, страховка на 30 днів коштує близько 500 гривень.

Вартість полісу у страховій компанії "Рідна" для поїздки у країну Європи на 7 днів коштує від 99 грн.

Щодо страхування автомобіля, то без цього документу не обійтися – без нього не впустять в ЄС.

«Страховка на автомобіль - це інша історія. Без неї не впустять. До речі, її перевірятимуть не прикордонники, а митники. Але це не проблема, якщо ви поїхали без неї. На місці, на кордоні, її можна оформити».

Вартість «Зеленої карти»  на 15 днів для поїздок по Європі для легкових автомобілів коштує 742 грн, на 1 місяць - 1182 грн.