Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Нацкомфінпослуг анулювала ліцензії СК «Європейський Страховий Союз»

На засіданні Нацкомфінпослуг 29 серпня було прийнято рішення про анулювання ліцензій на страхову діяльність компанії «Європейський Страховий Союз», яка працює на ринку більше 12 років.

Рішення набуває чинності через 30 днів.

Причиною такого рішення стала відсутність керівника або уповноваженого представника компанії за місцем реєстрації і у зв'язку із неможливістю проведення позапланової перевірки діяльності страховика.

Згідно з інформацією регулятора про роботу зі зверненнями на дії фінансових і страхових компаній України за 1 півріччя 2017 року, «Європейський Страховий Союз» є лідером за скаргами, що надійшли - 413 скарг.

Також, згідно з оприлюдненим «світлофором» МТСБУ за 2-й квартал 2017 року, у зв'язку із заборгованістю до фондів МТСБУ відсутні дані щодо цього страховика. Якщо компанія не платить внески протягом 2 місяців, то вона виключається з членів МТСБУ та втрачає право продавати поліси "автоцивілки"

Що стосується підсумків діяльності самого страховика, то за 1 півріччя 2017 було отримано 61,6 млн. грн. страхових платежів, у тому числі 58,8 млн. грн. з обов'язкових видів страхування. Виплати склали близько 20 млн. грн.

За матеріалами: Форіншурер