Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Коли в Україні з'явиться електронний поліс?
Нацкомфінпослуг сподівається, що електронний поліс ОСАГО почне діяти в Україні з 1 січня 2018 року.

"Дуже сподіваємося, що якщо нам вдасться витримати графік, то під Новий рік у нас буде чинне положення про особливості укладання електронних договорів ОСАГО і оновлене положення про Централізованої бази даних Моторного бюро. Дуже сподіваюся, що з січня електронний поліс почне роботу", - повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" Член Нацкомфінпослуг Денис Ястреб.

На сьогодні в Комісії вже є погоджене всіма державними органами Положення про особливості укладання електронних договорів, підтримане всіма і без зауважень.

Наступний крок це винесення документа на засідання Нацкомфінпослуг для затвердження і подача його для державної реєстрації до Міністерства юстиції. Через 15 днів він буде зареєстрований і набере сили через три місяці після офіційної публікації.

Однак для того щоб електронний поліс з нормативної точки зору був впроваджений, остаточно необхідно внести зміни в положення про Централізовану базу даних МТСБУ. Зараз цей процес знаходиться на завершальному етапі.

Регулятор хотів у документ про ЦБД внести мінімальну кількість необхідних змін, які забезпечать укладання електронних договорів страхування в Україні. Найближчим часом Президія МТСБУ повинен прийняти зміни до цього Положення і надасть його Нацкомфінпослуг на затвердження.

Згідно графіка, в останній тиждень серпня або початок вересня на засідання Комісії буде винесено два розпорядження про особливості укладання електронних договорів і про внесення змін до положення про ЦБД, яке пізніше буде оприлюднено. Паралельно з цим спільно з МТСБУ має бути завершена робота по електронному полісу та електронному стікеру, як документам і їх візуальній формі.

У разі успішного здійснення запуску електронного поліса в планах на 2018 рік почати обговорення зі страховиками питання удосконалення паперової форми поліса ОСАЦВ, можливо, зробити онлайн-поліс як у Зеленій карті.