Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Де застраховані туристи найчастіше потрапляють у ДТП за кордоном?

Найбільша кількість ДТП з туристами з країн СНД за період з 1 серпня 2016 року по 1 серпня 2017 року було зафіксовано в Польщі - 20,7%, на другому місці - Україна (10%), на третьому - Німеччина (8,6%) .

Такі дані представила сервісна компанія Balt Assistance на підставі звернень застрахованих і статистики 60 страхових компаній на території СНД.

Поодинокі звернення були зафіксовані з таких країн: Канада, В'єтнам, Іспанія, Румунія, Словенія, Хорватія, Венесуела.

Варто відзначити, що туристи досить часто потрапляють у ДТП в Таїланді, Індонезії та Індії, де популярна така послуга, як оренда мотобайку. У цих країнах досить хаотичний і практично нерегульований дорожній рух, що призводить до високого числа аварій.

Що робити, якщо потрапили в ДТП за кордоном?

 

Дії стандартні - викликати поліцію і дотримуватися спокою. Поліція перепише дані полісів Зелена карта водіїв, які потрапили в аварію, і складе протокол аварії, в якому будуть описані обставини ДТП, його учасники та перелік отриманих ушкоджень. Протокол складається на двох мовах - тієї країни, де ви знаходитеся, і англійською, - його копію потрібно обов'язково взяти з собою. Для отримання відшкодування необхідно пред'явити тільки цей протокол.

За даними Поліції, на сьогоднішній день близько 75% всіх ДТП відбуваються з вини осіб з водійським стажем більше 2 років. Так, водії зі стажем до 2 років здійснюють приблизно 25% дорожньо-транспортних пригод.

В першу чергу, причинами аварій за участю водіїв зі стажем є неповага до закону, правовий нігілізм і неповага до інших учасників дорожнього руху. А ось водії-початківці, незважаючи на недостатню кількість навичок управління, компенсують це більш суворим дотриманням ПДР, підвищеним рівнем уважності за кермом. Звідси і менша кількість аварій з початківцями водіями.

За матеріалами: Форіншурер