Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

У Мін'юсті обговорили особливості страхування приватних виконавців

26 липня Центр комерційного права спільно з Міністерством юстиції України провели круглий стіл на тему «Приватні виконавці: перші кроки у професію».

Учасники круглого столу обговорили умови страхування цивільно-правової відповідальності приватних виконавців, вимоги до офісу, а також підключення до реєстрів та взаємодію приватних виконавців з ДП «Національні інформаційні системи».

У круглому столі взяв участь заступник Голови Правління СК «Рідна» Ігор Сахар, який поділився досвідом страхування приватних виконавців на практиці.

Страхова компанія «Рідна» пропонує послуги страхування цивільно-правової відповідальності приватних виконавців і вже застрахувала чималу кількість клієнтів.

Під час засідання обговорювалося питання щодо застосування сублімітів до страхової суми при укладанні договорів страхування. Така норма дозволяє значно знизити вартість страхування, залишаючи  можливість формально виконати вимоги законодавства щодо мінімальної страхової суми. Однак, питання виявилося суперечливим, його розгляд триває.