Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Страхові компанії в 2016 р. збільшили страхові виплати населенню

Сукупний розмір страхових виплат за страховими випадками з фізичними особами, виплачених страховими компаніями України в 2016 році склав, за попередніми даними, понад 4,5 млрд грн, що на 17%, або на 600 млн грн більше, ніж за 2015 рік.

По це  повідомив член Нацкомісії, що здійснює держрегулювання ринку фінансових послуг (Нацкомфінпослуг), Олександр Залєтов.

За його словами, 53% страхових виплат населенню припало на автострахування, 29% – на медичне страхування, 9% – на страхування життя, 4% – на страхування туристів і 3% – на страхування від нещасних випадків.

Залєтов також зазначив, що заходи регулятора, спрямовані на підвищення надійності і диверсифікації активів страхових компаній, а також виведення з ринку неплатоспроможних страховиків, сприяли позитивній динаміці роздрібного страхування. Так, за підсумками 2016 року обсяг страхових платежів від фізичних осіб перевищив 10,5 млрд грн, що на 29% більше результатів 2015 року.

Фахівець додав, що прогнозоване в подальшому зростання страхових виплат за страховими випадками з фізичними особами може зробити належний вплив на відновлення довіри населення до фінансової системи в цілому та страхових компаній зокрема.

За матеріалами Інтерфакс-Україна