Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

МОЗ планує ввести з липня 2017 страхову первинну медичну допомогу

З липня 2017 року Україні вводиться страхова первинна медична допомога, повідомив газеті "Сегодня" заступник міністра охорони здоров'я Павло Ковтонюк.

Міністерство охорони здоров'я підготувало законопроект про зміну фінансування медицини.

Згідно з проектом закону, держава буде платити за первинну допомогу - консультацію сімейного лікаря, терапевта чи педіатра.

Безкоштовною залишиться екстрена допомога і паліативна - при смертельних захворюваннях. Решта послуг будуть платними, або покриватися частково.

Співоплату спеціалізованої медичної допомоги в Україні планують ввести з 2019 року. Щорічно МОЗ встановлюватиме єдині для всієї країни тарифи на медпослуги. Пацієнту доведеться частково оплачувати медичну допомогу через касу, частина покриє держава. Соціально незахищеним верствам населення з бюджету надаватимуть адресну допомогу.

"Співоплата буде стосуватися діагностичної та стаціонарної допомоги. Екстрену допомогу повністю покриватиме бюджет", - заявив Павло Ковтонюк.

Також міністерство залишить безкоштовними пологи. Але якщо вагітна захоче зробити кесарів розтин або обере поліпшені умови перебування в пологовому, потрібно буде заплатити.

За словами заступника міністра, така система буде мотивувати українців вчасно звертатися до сімейного лікаря і не запускати хвороби. А також відкриє ринок добровільного медстрахування.

У МОЗ очікують, що законопроект приймуть до початку літа, щоб почати вводити первинне страхування.