Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Для в’їзду на непідконтрольні Україні території потрібна «Зелена картка»

Будь-який транспортний засіб з українською реєстрацією, який перетинає сегменти українсько-російського кордону, які не перебувають в даний час під контролем України, має надати контролюючим органам Росії український поліс "Зелена карта" або російський поліс ОСАГО.

Як повідомили в Моторному (транспортному) страховому бюро України, таке рішення прийнято на засіданні управлінського комітету ради Бюро "Зелена карта", що проходив 23-24 березня.

Рішення набуває чинності з 1 травня 2017 року.

Зазначене рішення прийнято з метою уникнення непорозумінь у зв'язку з використання фальшивих "Зелених карток" власниками транспортних засобів з реєстрацією на непідконтрольних територіях країни.

За запитом МТСБУ всі страхові компанії України - члени Бюро повідомили, що не здійснюють діяльність на непідконтрольній Україні території.

Прийняте в 2016 році аналогічне проміжне рішення дозволило стабілізувати ситуацію, скоротити використання фальшивих "Зелених карток" України. У минулому році було виявлено від 40 до 50 випадків використання фальшивих "Зелених карток" України на території РФ.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна