Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Як страховики можуть вирішити проблеми кредитування малого бізнесу

Нестача фінансування є однією з основних проблем, які заважають успішному розвитку власної справи у нашій країні.

Вітчизняна банківська система обмежує можливості кредитування малого і середнього бізнесу. Тому останнім часом на ринку з’являються альтернативні інструменти кредитування, впроваджуються новітні технічні розробки та платформи. Сучасні тенденції у цій сфері  обговорили учасники круглого столу на тему: "Проблеми фінансування малого бізнесу в Україні", який відбувся вчора в столиці.

За оцінками експертів, кредитний портфель малого та середнього бізнесу в Україні становить близько 45 млрд грн, що становить лише 5,4% від загального кредитного портфеля юридичних осіб в країні. В інших країнах цей показник значно вищий. Наприклад, у Єгипті в кредитному портфелі банків має бути не менше 20% кредитів для малого і середнього бізнесу. В Україні така ситуація спричинена відсутністю прозорості ведення бізнесу, недосконалістю законодавства, високими інвестиційними ризиками, низьким рівнем фінансової грамотності населення. Завдяки новим розробкам та проектам, зокрема, таким як стартап "MO CASH" (платформа для он-лайн кредитування), можливості інвестування у сегменті малого та середнього бізнесу значно розширюються. За допомогою надійних страхових компаній потенційні інвестори зможуть мінімізувати ризики втрати коштів.

«Інвестор, коли вирішує питання, куди вкласти гроші, обирає: отримати більше прибутку, але наразитися на чималий ризик, чи мінімізувати ризики, але заробити менше. На одному важелі терезів буде прибутковість та ризикованість, на протилежному – збереження коштів. Страхові компанії допомагають вирішити це питання, забезпечуючи повернення грошей і очікуваних відсотків прибутку», - зазначила в ході обговорення Лариса Невшупа, Голова правління Страхової компанії «Рідна». Вона також додала, що страховики можуть покрити різноманітні ризики, в тому числі політичні (введення санкцій щодо компанії, зміна законодавства тощо), комерційні, майнові та інші.

У рамках проекту співпраці з "MO CASH", за словами Лариси Невшупи, страхова компанія «Рідна» пропонує варіанти страхових програм, як для інвесторів (наприклад, щодо повернення інвестицій та отримання прибутку), так і для підприємців (вони можуть застрахувати свою відповідальність та бізнес). Завдяки страхуванню ризики будуть мінімізовані, а це позитивно вплине на розвиток малого і середнього бізнесу в Україні.