Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Приватних виконавців застрахують мінімум на 3,2 млн.грн.

Мінімальна страхова сума за договором страхування відповідальності приватних виконавців у 2017 році складає 3,2 млн грн, при цьому страхувальник має право ініціювати збільшення розміру суми в період дії договору.

Така норма закріплена в остаточному варіанті договору страхування відповідальності приватних виконавців. Документ обговорювався під час робочої наради, що відбулася 17 березня в Міністерстві юстиції України за участю представників Центру комерційного права та страховиків, повідомляється в прес-релізі Ліги страхових організацій України.

Предметом договору є відшкодування шкоди, ненавмисно нанесеної страхувальником третім особам внаслідок неналежного виконання обов'язків приватного виконавця. Страховим випадком, згідно з договором, вважається факт настання відповідальності страхувальника за заподіяння шкоди майновим інтересам третіх осіб у зв'язку з подією (ненавмисної помилкою, недоглядом і т.п.), підтвердженим страхувальником або судовим рішенням, що набрало законної сили.

Верховна Рада 2 червня 2016 прийняла закон «Про органи і осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень та рішень інших органів», який визначає основи організації та діяльності по примусовому виконанню судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб) органами державної виконавчої служби та приватними виконавцями, їх завдання та правовий статус.

Відповідно до вимог ст. 24, приватний виконавець зобов'язаний до початку здійснення діяльності застрахувати свою цивільно-правову відповідальність перед третіми особами.

Закон передбачає, що мінімальний розмір страхової суми за вказаним договором страхування повинен становити 10% загальної суми стягнення за виконавчими документами, що знаходяться на виконанні у приватного виконавця протягом року, але не менше 1 тис. мінімальних розмірів зарплати станом на початок відповідного календарного року. Такі договори страхування приватні виконавці зобов'язані укладати на новий термін не пізніше, ніж за 10 днів до закінчення дії договору страхування.

Страхова компанія "Рідна" пропонує застрахувати відповідальність приватного виконавця на вигідних умовах. Детальніше