Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Які незвичайні страхові випадки трапилися з українськими туристами в 2016 році

Співробітники однієї з асистуючих компаній зібрали добірку незвичайних випадків, які трапилися з українськими туристами в 2016 році.

У ТОП-3 незвичайних звернень немає традиційних ГРВІ, інфекційних захворювань і гастроентерологічних проблем. Зате в них задіяні: транспортні засоби, тварини та екстремальні розваги.

1. Чоловік 34-х років прогулювався в Центральному парку в Нью-Йорку з бутербродом в руці, де і зазнав нападу з боку білки. Маленький рудий гризун, за словами туриста, зазіхнув на його канапку. Чоловік не хотів віддавати свій обід без бою, в результаті чого був укушений за палець. Потерпілому довелося звернутися в медичний заклад, де йому була надана перша допомога і введена протиправцева сироватка. Витрати за прийом у відділенні швидкої допомоги (склали 1928 доларів.

Висновок: не треба намагатися годувати білок в Центральному парку в Нью-Йорку, це дороге задоволення. Насправді підгодовувати диких звірів небезпечно в будь-якій точці світу. Випадки з участю тварин - це не така вже й рідкість. Через астистанс щороку допомагають десяткам туристів, які зіткнулися з недружніми собаками, білками, мавпами, віслюками, морськими мешканцями і навіть гусеницями.

 

2. Чоловік 54-х років перебував в Лондоні, переходив дорогу на червоне світло для пішоходів і був збитий двоповерховим автобусом. Застрахований був госпіталізований і через травми введений у медичну кому. Витрати склали круглу п'ятизначну суму в британських фунтах.

Висновок: не варто забувати про правила дорожнього руху, а також бути вдвічі уважнішими в країнах з лівостороннім рухом. На жаль, транспорт залишається досить частим винуватцем травм для туристів. Крім ДТП за участю автомобілів і автобусів, дуже часто нещасні випадки відбуваються в країнах Азії за участю місцевих транспортних засобів - тук-туків. Також в групі ризику в усьому світі знаходяться пасажири мотоциклів і мопедів.

 

3. Чоловік 45-ти років перебував на відпочинку в Індії, а саме - на Гоа. Під час купання в Аравійському морі на нього наїхав водний квадроцикл. На щастя, зіткнення обійшлося без серйозних травм для плавця, який отримав розсічення м'яких тканин лобної ділянки голови. Витрати за надання медичної допомоги склали 1550 рупій (близько 25 доларів).

Висновок: екстремальний відпочинок - це ризик не тільки для тих, хто ним займається, але і для оточуючих. Звичайні квадроцикли, на яких туристи так люблять їздити на різноманітні сафарі, також є дуже травмонебезпечними і щорічно призводять до сотень страхових випадків.

Де б ви не знаходилися, наявність страхового поліса і номера телефону асистуючої компанії у вашому мобільному можуть істотно спростити життя в разі будь-яких неприємностей зі здоров'ям.

За матеріалами:  Форіншурер