Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

В Україні на страхове шахрайство припадає 21% або 1,5 млрд. грн. валових виплат

Фахівці у сфері страхування б'ють на сполох: кожен четвертий поліс добровільного медичного страхування, кожен десятий поліс страхування від нещасних випадків - фальшиві.

Ситуація з шахрайством на страховому ринку стає дедалі гіршою.

За підрахунками експертів, рівень страхового шахрайства по окремих продуктах становить: 25% - добровільне медичне страхування, 23% - КАСКО, 18% - ОСАГО, 16% - відповідальність, 14% - страхування туристів, 12% - майно і 10% - нещасний випадок.

Про те, як вирішувати проблему і яким чином боротися з шахрайством у страхуванні фахівці говорили днями у Нацкомфінпослуг на засіданні на тему: «Колективна безпека та інформаційна підтримка діяльності страхових компаній».

Круглий стіл присвятили визначенню оптимальних шляхів і надійних інструментів вирішення проблем забезпечення страхового бізнесу актуальної та достовірної інформації. Захід пройшов за підтримки Ліги страхових організацій України.

Член Нацкомфінпослуг Олександр Залєтов представив міжнародний досвід інформаційної підтримки діяльності страхових ринків, навів приклади ефективних об'єднань страховиків, що перешкоджають страховому шахрайству в усьому світі, і зазначив, що страхування, перш за все, соціальний продукт і для комплексного позитивного результату законопроекти, представлені на розгляд до Верховної Ради України, повинні бути опрацьовані й погоджені з усіма учасниками ринку.

Ситуацію змінить законодавче визначення поняття «страхове шахрайство» і об'єктивна статистика страхового ринку в цих напрямках, вважає Президент ЛСОУ Олександр Філонюк. А вирішити проблему страхового шахрайства допоможе внесення відповідних змін до Кримінального кодексу України.

З огляду на, що розмір страхових виплат страхового ринку України становить до 7 млрд. грн. в рік, то розмір страхових виплат, яких можна було б уникнути при наявності більш повної інформації про них, становить 21% або близько 1,5 млрд. грн.

За матеріалами: Форіншурер

 

У Нацкомфінпослуг відбулося засідання круглого столу «Колективна безпека та інформаційна підтримка діяльності страхових компаній», присвячене визначенню оптимальних шляхів і надійних інструментів вирішення проблем забезпечення страхового бізнесу актуальної та достовірної інформації. Захід пройшов за підтримки Ліги страхових організацій України.
Член Нацкомфінпослуг Олександр Залєтов представив міжнародний досвід інформаційної підтримки діяльності страхових ринків, навів приклади ефективних об'єднань страховиків, що перешкоджають страховому шахрайству в усьому світі, і зазначив, що страхування, перш за все, соціальний продукт і для комплексного позитивного результату законопроекти, представлені на розгляд до Верховної Ради Україна, повинні бути опрацьовані й погоджені з усіма учасниками ринку.
Ситуацію змінить законодавче визначення поняття «страхове шахрайство» і об'єктивна статистика страхового ринку в цих напрямках, вважає Президент ЛСОУ Олександр Філонюк. А вирішити проблему страхового шахрайства допоможе внесення відповідних змін до Кримінального кодексу України.
Також Президент Ліги нагадав, що протягом багатьох років ЛСОУ веде активну роботу, всебічно висвітлюючи тему боротьби зі страховим шахрайством і об'єднуючи експертів ринку для роботи над цим питанням у рамках профільних комітетів, адже це - загальна проблема для всіх страхових компаній.
Валерій Суксін, директор компанії «Тінекс», розповів про експертну грошову оцінку рівня ризиків і загроз на страховому ринку України, засновану на опитуванні, проведеному компанією в січні 2017 року.
Серед опитаних експертів-учасників страхового ринку України, топ-менеджери компаній - 55%, менеджери - 18%, фахівці з врегулювання - 16%, фахівці служби безпеки і андеррайтери - 6% і 5% відповідно.
З огляду на, що розмір страхових виплат страхового ринку України становить до 7 млрд. Грн. в рік, то розмір страхових виплат, яких можна було б уникнути при наявності більш повної інформації про них, становить 21% або близько 1,5 млрд. грн.
Рівень страхового шахрайства по окремих продуктах становить 25% - добровільне медичне страхування, 23% - КАСКО, 18% - ОСАГО, 16% - відповідальність, 14% - страхування туристів, 12% - майно і 10% - нещасний випадок.