Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Розпочала роботу «гаряча лінія» МТСБУ з питань "автоцивілки"

З 2017 року контакт-центр МТСБУ перейшов на постійний режим роботи, прийом повідомлень проводиться цілодобово за телефоном «гарячої лінії» 0 800 608 800.

Рішення про створення власного контакт-центру було прийнято МТСБУ ще в минулому році.

З 12 грудня колл-центр бюро працював в тестовому режимі.

Тепер у автовласників є можливість в будь-який час отримати консультацію щодо обов'язкового страхування цивільної відповідальності, а також дізнатися подробиці здійснення регламентних виплат по ОСАГО.

«Ми постійно працюємо над поліпшенням сервісу, адже МТСБУ має бути зразком якості та надійності на страховому ринку для кожного українського водія», прокоментував Генеральний директор МТСБУ Володимир Шевченко початок роботи контакт-центру.

У зв'язку з початком в листопаді 2015 року регламентних виплат по компаніям, визнаними банкрутами, в МТСБУ майже вдвічі збільшилася кількість звернень від громадян та юридичних осіб.

Так, в листопаді 2016 року МТСБУ розпочато регламентні виплати за зобов'язаннями страховиків-банкрутів «УЕСК» і СК «Райп». МТСБУ починає прийом заяв потерпілих на отримання виплати за рахунок фонду захисту потерпілих МТСБУ і підкреслює, що максимального строку подання заяви про отримання відшкодування не передбачено. Звернутися в Бюро можна в будь-який зручний час, згідно з графіком роботи МТСБУ.

За матеріалами: Форіншурер