Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

В Україні запроваджується накопичувальна пенсійна система

З 1 січня 2017 року в Україні починає діяти накопичувальна пенсійна система, солідарна система при цьому зберігається

Про це повідомляє "ДС".

Закон "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" визначає, що накопичувальна пенсійна система базується на засадах накопичення в Накопичувальному фонді або в недержавних пенсійних фондах.

Накопичувальний пенсійний фонд - цільовий позабюджетний фонд, на який надходять внески застрахованих людей. Внески знаходяться на накопичувальних пенсійних рахунках та інвестуються з метою отримання доходу на користь застрахованих. Їхні активи використовуються для оплати договорів страхування довічних пенсій або одноразових виплат, а в деяких випадках також для виплат членам їхніх сімей або спадкоємцям.

Така система буде стосуватися людей, які підлягають загальнообов'язковому державному пенсійному страхуванню та яким на момент запровадження перерахування страхових внесків виповнилося не більше 35 років і які платять внески, або внески сплачують за них в накопичувальну систему пенсійного страхування.

До 2022 року відсоток відрахувань до накопичувального фонду повинен скласти близько 7%. При збереженні разом з накопичувальною ще й солідарної пенсійної системи деяким людям доведеться відраховувати спочатку на 2%, а пізніше на 7% більше пенсійних виплат.

Дізнатися більше про недедержавне накопичувальне пенсійне страхування можна у фахівців СК "Рідна" за тел.: 050-352-85-76