Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Нацкомфінпослуг виключила з держреєстру страхову компанію "Укрнафтатранс"

Нацкомфінпослуг розпорядженням №3169 від 20 грудня виключила страхову компанію "Укрнафтатранс" з Державного реєстру фінансових установ у зв'язку з анулюванням її ліцензії на здійснення страхової діяльності.

Відповідно до оприлюдненого документу, комісія також анулювала свідоцтво про реєстрацію фінустанови.

Нацкомфінпослуг розпорядженням від 17 листопада 2016 року, яке набрало чинності з 18 грудня, анулювала 14 ліцензій страховика: 9 - на здійснення добровільного страхування, 5 - обов'язкового.

Рішення прийнято у зв'язку з його відмовою у проведенні планової перевірки дотримання законодавства.

Компанія пояснила свою відмову загостренням конкурентної боротьби на страховому ринку, неможливістю засновників здійснити додаткову капіталізацію і нездатністю СК відповідати зростаючим вимогам законодавства про фінансові послуги. Голова правління компанії Майя Зайцева надала регулятору лист, що підтверджує відмову, і, крім того, що містить прохання анулювати ліцензії, скасувати свідоцтво про держреєстрацію і виключити компанію з Держреєстру фінансових установ.

За даними НКЦБФР, за станом на третій квартал 2016 року АТ "Третон Сек'юрітіз" (Домініка) володіло 22,86% акцій СК "Укрнафтатранс". Згідно Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, кінцевим бенефіціаром компанії виступає глава правління Майя Зайцева.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна